Wie ben ik?

feature image

Wie ben ik?

 

Hey!! Laat ik mezelf eens even voorstellen, mijn naam is Stefanie Peijnenburg, geboren op 21 september 1999. Mijn hele leven woon ik al op de Dorpsstraat in Nieuwkoop, waar nu ook onze prachtige B&B staat.

 

Ik heb de HAVO afgerond en ben daarna een opleiding fotografie gaan doen.  Begin 2020 kon ik door corona helaas niet meer bij m’n toenmalige werkgever blijven werken. Ik had het idee om high teas te maken. Het begon met de Pasen en zo heb ik dit nog 4 keer gedaan. Elke feestdag mocht ik voor 140 personen een high tea verzorgen. Alles had ik gepland en ik stond dagen in de keuken om alles tot in de puntjes te verzorgen. Dit was het punt dat ik het zeker wist! Dit is wat ik wil, ik wil mensen blij maken met waar ik goed in ben!

 

Zoals je misschien al een beetje door hebt ben ik zeer perfectionistisch, ik wil alles tot in de puntjes geregeld hebben. Iets wat je ook kunt verwachten in de B&B. Ik hou heel erg van bakken en koken en als ik vrij ben is de kans ook groot dat ik ’s avonds weer in de keuken sta om iets nieuws uit te proberen. Ook een lekkere taart of zoetigheid vind ik heel leuk om uit te proberen, vooral ook de mensen om me heen hebben hier geen problemen mee.

 

Dit allemaal samen en het feit dat ik een echt ochtendmens ben is misschien wel de perfecte combinatie voor het runnen van een Bed & Breakfast.

 

Ook heb ik al veel van de wereld mogen zien waardoor ik op veel bijzondere plaatsen heb overnacht. Dus ik kan wel zeggen dat ik redelijk weet wat handig is en wat niet op een hotelkamer. Van de reizen naar onder andere Thailand, Zweden, Ijsland, Marokko en Oostenrijk heb ik gerechten of gebakjes die ik regelmatig thuis nog maak. Ik hou er heel erg van om te ontdekken wat de cultuur van een bepaald land is en te proeven wat hun lekkerste gerechten zijn! Dit schrijf ik allemaal op in mijn notities om het vervolgens thuis te testen of ik het net zo lekker kan namaken als daar.

 

Ik hoop dat jullie nu een duidelijk en leuk beeld van me hebben gekregen!

Hopelijk tot snel in de Bed & Breakfast!!

 

Liefs Stefanie