Ontbijt, feestje in de morgen!

feature image

Het ontbijt

Zoals ik gelukkig van vele mag horen is dat het ontbijt bij mij een feestje is. Gelukkig maar want dat probeer ik er ook echt elke ochtend van te maken! De ochtend is de start van de dag en zo is het ontbijt, meteen een goede start toch? Hoe lekker is het als je niet nog al je fruit hoeft te snijden en er een heerlijke fruitsalade voor je klaar staat. Of ben je toch aan het twijfelen tussen dat verse croissantje met jam of een broodje gezond?

Elke ochtend zal er een deel van de keuken gevuld zijn met heerlijke dingen. Van vers fruit tot croissantjes en van warme broodjes tot een heerlijk eitje. Dit zijn dingen die ik elke ochtend heb. Ook heb ik een deel waarin ik varieer. Zo maak ik soms verse wafels, heerlijke glaasjes met tiramisu (alcoholvrij), witte chocolademousse, kaneelbroodjes en noem het maar op!

Neem gerust een kijkje bij de foto’s om te ontdekken wat er allemaal te eten is bij dit feestje van de dag.

Mocht je nog vragen hebben over het ontbijt of een allergie hebben, laat het me weten! Mocht je een allergie hebben wil ik dit graag weten, dan zorg ik ook dat er voor jou een feestje klaar staat, misschien wel zonder gluten, melk, ei of iets anders!